Detalles que enamoren: pendents perfectes per a cada ocasió.

Els detalls ens defineixen, que són el nostre estil que fa eco d’una personalitat, que portarà mar part de la nostra esència, del nostre ser. Són protagonistes diferents de la vida .-

Els pendents, un bolso, un brazalete, un anillo, un collar, o el conjunt d’ells, son el segell del bon gust i d’un perfil ben definit, el reflex de la dedicació en la cerca exacta per a una mateixa. El sol d’una ciutat, els seus calles, mostra d’elegància i estil, és l’escenari perfecte per moure’s amb el ritme del ruït en els seus calles, el murmull de la gent, el color de les seves parques i el glamour de les seves cases, és la passarela de la nostra vida i allí és quan lluïm el que BOMBAY SUNSET ha pensat per a nosotras.-

Estar davant de la seva escaparate és estar davant una exposició de brillo i color que mostrarà els nostres ulls de moments per compartir amb els seus moments sortint un gust i feliços amb nostres misteris .- 

Porque buscamos ser especiales, únicas, sorprendentes, y es cuando nos damos cuenta que lo que encontramos en esta nueva colección, es un pedacito de nosotras mismas en una pieza única creada y cariñosamente dedicada, y aquí es donde reconozco que puedo encontrarla, estoy situada en la ciutat perfecta i una firma que reuneix els meus desitjos i em brinda aquest camí on trobo la peça que fa especial el meu estil i el meu nombre .-

Como sé que es la pieza indicada para mí? Està ahí, pensades d'una en una, estan mirant i tinc un espejo davant a mi, i una llum que il·lumina mis rasgos, amb serenitat pued ver com a llum mi cara, mi cuello, mis ojos, com se aparecen entre mi pelo esos pendientes puestos en mis orejas, sonrío ...

Como sé que es lo que busco? Porque reconozco sus parts com a especial, el seu color, si és daurat, si té vidre, al tacto em resulta amigable, si és lligat, les seves delicades formes i colors es fan que l’elecció d’una sola peça sea una zona complicada de dur a terme en cap poc temps, però no hi ha tingut cura, perquè estem per compartir aquest moment en què alguna cosa especial que formarà part de la nostra història i el procés d’elecció és fonamental per gaudir-ne, sabem que està fet a mà i reflecteix un món exquisit, molt lleugers en quilòmetres , però a un pas de ser un capítol a la meva història, la que va escriure un dia a dia.-

Llegeixi a casa, em deixo els sabates, busqueu el vestidor que abans que jo ajudés a escoger aquest pendent, em fa pensar al peu, pongo al mòbil la Vell en rosa (Zaz) i desfilant al pas de la casa mirant-me a l’esperança, això és el que vol demanar, això em detalla complet ... i com a mi m'agrada !!!!!! , perquè em dic compte que els meus nous pendents poden portar amb els meus vaqueros o amb aquest vestit de seda de color rosa en el que penso per comprar-los i ser la invitació perfecta.-